Béda révisi "Kampung Naga"

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
[[Image:KampungNaga.jpg|thumb|right|350px300px|Paimahan di Kampung Naga]]
'''Kampung Naga''' mangrupakeun kampung adat [[Sunda]]-[[Islam]] nu sacara administratif asup ka wewengkon [[Néglasari, Salawu, Tasikmalaya|Désa Néglasari]], [[Salawu, Tasikmalaya|Kacamatan Salawu]], [[Kabupatén Tasikmalaya|Tasikmalaya]], nu legana kira 4 ha.