Béda révisi "Jarum"

42 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[File:Naehnadel.jpg|thumb|Jarum kécos]]
'''Jarum''' nya éta parabot lembut (leutik pisan) tina beusi pikeun kupat-kaput. <ref name="hiji">{{id}}Kamus basa Sunda R.A. Danadibrata</ref> Wangunna panjang-leutik, tungtungna méncos. Panjangna kurang leuwih opat sénti (4cm).