Béda révisi "Jarum"

90 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
===Jarum Suntik===
Jarum suntik dipaké dina kapereluan médis. Fungsi jarum suntik téh di antarana pikeun ngasupkeun zat kana awak atau keur nyedot cairan tina awak.
 
==Galeri==
<gallery>
File:Safety_Pin.jpg|Panitih
File:Needle.jpg|Jarum pentul
</gallery>
 
==Referensi==