Béda révisi "Nitrogén"

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
==Sajarah==
Hal éta kanyahoan dina abad ka-18 yén udara ngandung sahenteuna 2 gas, salah sahijina ngadukung pangdurukan jeung kahirupan, jeung nu séjena henteu.<ref name="hiji">{{en}}[http://education.jlab.org/itselemental/ele007.html Nitrogen] (diakses 16 januari 2016)</ref> Nitrogén kapanggih ku Daniel Rutherford dina taun 1772, nu disebutna udara nu aya racunan.<ref name="hiji"/>
==Referensi==
{{reflist}}
1.246

éditan