Béda révisi "Kampung Naga"

11 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Image:KampungNaga.jpg|thumb|right|300px|Paimahan di Kampung Naga]]
'''Kampung Naga''' mangrupakeunmangrupa kampung adat [[Sunda]]-[[Islam]] nu sacara administratif asup ka wewengkon [[Néglasari, Salawu, Tasikmalaya|Désa Néglasari]], [[Salawu, Tasikmalaya|Kacamatan Salawu]], [[Kabupatén Tasikmalaya|Tasikmalaya]], nu legana kira 4 ha.
 
==Adat==
 
==Rupa wangunan==
Wangunan di Kampung Naga boh [[imah]], [[masjid]], balé patemon, atawa [[leuit]] bentukna sarua. Luhurna ditutupan ku hateup jeung injuk (tutup wuwung). Pindingna tina [[bilik,]] sedengkeun pantona tina serat [[hoé]], kabéhanana nyanghareup ka kalér atawa kidul. Ornamén arsitéktur has Kampung Naga nu lianna nyaéta susunan batu nu rapih.
 
==Objék wisata==
8.434

éditan