Béda révisi "Rél"

1.469 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
[[File:Rail_track.jpg|277px|thumb|Rél]]
'''Rél''' nyaéta logam batang pikeun landasan jalan [[Karéta Api|karéta api]] atawa kandaraan nu séjén saperti [[Trém|trém]] jeung sajabana.<ref name="Rel"/> Rél mangrupa dua batang logam kaku anu sarua panjang, dipasang dina bantalan minangka dasar landasan.<ref name="Rel"/> Rél-rél éta diikat dina bantalan maké [[paku]] rél, [[Sekrup|sekrup]] panambat, atawa panambat "é" (saperti panambat pandrol).<ref name="Rel"/>
 
Rupa-rupa panambat anu dipaké tergantung tina jenis bantalan anu dipaké.<ref name="Rel"/> Puku ulir atawa paku panambat dipaké dina bantalan kai, sedengkeun panambat "é" mah dipaké pikeun bantalan [[beton]] atawa [[Semén|semén]].<ref name="Rel"/>
 
Rel biasana dipasang di luhureun badan jalan anu dilapis ku batu kericak atawa batu Balast.<ref name="Rel"/> Fungsi Balast dina rél karéta api nyaéta pikeun ngaredam [[getaran]] jeung lenturan rél diakibatkeun ku beuratna karéta api.<ref name="Rel"/> Pikeun ngaliwatan [[Jambatan|jambatan]], dipaké bantalan [[kai]] anu leuwih elastis tibatan bantalan beton.<ref name="Rel"/>
 
== Lebar trék ==
{{Main|Lebar trék}}
[[File:Gauge EN.svg|thumb|right|443px|Definisi lébar rel/Gauge]]
[[File:Track gauge.svg|thumb|right|443px|Perbandingan Lebar Trék]]
Aya sababaraha lébar trék (gauge) anu dipaké, leuwih lébar leuwih stabil sahingga leuwih tinggi kacepatan [[Karéta Api|karéta]]na.<ref name="Rel"/> Lébar trék anu aya di sakabéh dunya aya dina daptar ieu. <ref name="Rel">{{en}} [http://www.experiencefestival.com/a/Rail_gauge_-_Early_origins_of_the_standard_gauge/id/2054004 Rel dan lebar sepur] diakses tanggal 27 Januari 2016</ref>
{|class="wikitable sortable"
! colspan=2| Lébar
! rowspan=2| Nagara
|-
! Ukuran ([[Miliméter|mm]])
! Ngaran
|-
| 381 || 15 Inci || [[Amérika]].
|-
| 600 || Decauville || [[Portugal]] jeung [[Perancis]].
|-
| 760 || Bosnia || [[Austria]].
|-
| 762 || Imperial || [[Jepang]].
|-
|-
| 891 || Swédia || [[Swédia]].
|-
| 914 || 3 Kaki || [[Péru]].
|-
| 1000 || Méter || [[Malaysia]].
|-
| 1067 || Cape || [[Indonésia]].
|-
| 1372 || Scotch || [[Skotlandia]].
|-
| 1435 || Standar || [[Italia]].
|-
| 1520 || Rusia || [[Rusia]].
|-
| 1600 || Irlandia || [[Irlandia]].
|-
| 1668 || Iberia || [[Spanyol]] jeung [[Portugal]].
|-
| 1676 || India || [[India]] jeung [[Pakistan]].
|-
| 2140 || Brunel || [[Inggris]].
|-
| 3000 || Breitspurbahn || [[Jerman]].
|}
 
Rel biasana dipasang di luhureun badan jalan anu dilapis ku batu kericak atawa batu Balast. Fungsi Balast dina rél karéta api nyaéta pikeun ngaredam [[getaran]] jeung lenturan rél diakibatkeun ku beuratna karéta api. Pikeun ngaliwatan [[Jambatan|jambatan]], dipaké bantalan [[kai]] anu leuwih elastis tibatan bantalan beton.
== Rupa-rupa rél dumasar beuratna ==
Rel anu dipaké di Indonésia maké standar UIC, Standar:
3.688

éditan