Béda révisi "Rél"

17 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
== Rupa-rupa rél dumasar beuratna ==
Rel anu dipaké di Indonésia maké standar UIC, Standar<ref name="Rel"/>:
* Rel 25 anu hartina unggal 1 méter potongan rél beuratna 25 kilogram (kg).
* Rel 33
3.688

éditan