Béda révisi "Rél"

382 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
* Rel 54 anu hartina unggal 1 méter potongan rél beuratna 54.43 kilogram
* Rel 60
== Cara nyambungkeun rél ==
Ti pabrik anu ngajieun rél, biasana rél dipotong unggal 25 [[méter]].<ref name="R"/> Ku sabab kitu, rél éta kudu disambungkeun deui.<ref name="R"/> Aya sababaraha cara pikeun nyambungkeun rél, nyaéta<ref name="R">{{en}} [http://www.deltarr.com/flashbutt Cara penyambungan rel] diakses tanggal 27 Januari 2016</ref>:
* Las termit
* ''Fish plate''
 
== Rujukan ==
3.688

éditan