Béda révisi "Rél"

39 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Ti pabrik anu ngajieun rél, biasana rél dipotong unggal 25 [[méter]].<ref name="R"/> Ku sabab kitu, rél éta kudu disambungkeun deui.<ref name="R"/> Aya sababaraha cara pikeun nyambungkeun rél, nyaéta<ref name="R">{{en}} [http://www.deltarr.com/flashbutt Cara penyambungan rel] diakses tanggal 27 Januari 2016</ref>:
* Las termit
* Sambungan baut (''Fish plate'')
* Las kilatan listrik
 
== Rujukan ==
3.688

éditan