Titik: Béda antarrépisi

36 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Refimprove|date=Pébruari 2016}}
 
[[File:Full stop.png|thumb|200px|<center>Tanda Baca Titik</center>]]
Tanda [[Titik]] dipaké dina loba konteks jeung basa, umumna minangka pamisah antar kalimah. Tanda titik téh saprakna mah nyaéta tina sistim tanda baca [[Yunani]] nu diwanohkeun ku [[Aristophanes]] ti [[Byzantium]] dina abad ka-3 SM. Harita mah aya sagonjokkan titik-titik anu panempatanna téh geus ditangtukeun maknana. Namung kiwari mah tanda titik téh minagka ciciri yén tulisan nu dibaca téh kudu eureun.<ref>[[:en: Full stop#History|Wikipedia, The Free Encyclopedia: Full Stop]]</ref>
8.434

éditan