Béda révisi "Koma"

19 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[File:Comma.svg|thumb|200px|<center>Tanda Baca Koma</center>]]
 
Tanda [['''Koma]]''' nyaéta tanda baca anu ngabogaan rupa mirip apostrop atawa tanda petik tunggal mung ditempatkeun dina garis dadasar tulisan.{{fact}} Babaraha jenis aksara ngagambarkeunna minangka hiji garis leutik anu rada melengkung atawa kadang lempeng, atawa sapertossaperti angka salapan anu dieusi bagéan bolongna.{{fact}}
Tanda koma dipaké dina loba konteks jeung basa, umumna minangka pamisah.{{fact}} Numutkeun Oxford English Dictionary, kecap ieu asalna tina basa [[Yunani]]: komma (κόμμα) nu hartina hiji hal anu dipotong atawa klausa pondok.<ref>[[:id:Tanda koma|Wikipedia Bahasa Indonesia: Tanda koma]]</ref>
 
==Pamakéan jeung Panempatan Tanda Koma==
8.434

éditan