Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

62 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Tutuwuhan Paku''' disebut ogé Pteridophyta.<ref name="hiji">{{id}}[http://www.softilmu.com/2015/12/Pengertian-Ciri-Klasifikasi-Manfaat-Tumbuhan-Paku-Pteridophyta-adalah.htm...)
 
[[Gambar:Pakis Hutan, Lambang Paksi Buay Belunguh.jpg|thumb]]
'''Tutuwuhan Paku''' disebut ogé Pteridophyta.<ref name="hiji">{{id}}[http://www.softilmu.com/2015/12/Pengertian-Ciri-Klasifikasi-Manfaat-Tumbuhan-Paku-Pteridophyta-adalah.html Ciri-ciri dan Klasifikasi] (diakses 19 Pebruari 2016)</ref> Tutuwuhan ieu miboga tingkat nu leuwih luhur ti batan lukut lantaran miboga akar, daun, jeung batang sajati.<ref name="hiji"/>
 
1.246

éditan