Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
==Morfologi==
*Stroktur Akar
Akar tutuwuhan paku ngabentuk serabut nu miboga kaliptra na tungtungna.<ref name="hiji"/> jarinanJaringan akarna diwangun ku [[epidermis]], [[korteks]], jeung silinder pusat.<ref name="hiji"/>
*Struktur Batang
Sarupa jeung akarna, struktur batang tutuwuhan paku diwangun ogé tina epidermis, korteks, jeung silinder pusat.<ref name="hiji"/> Dina silinder pusat éta aya berkas pembuluh angkut, nyaéta silem jeung floem.<ref name="hiji"/> berkasBerkas pembuluh iyeuieu boga peran dina prosés fotosintésis jeung nyebarkeun hasil fotosintesis ka sakabéh bagian tutuwuhan.<ref name="hiji"/>
*Struktur daun
Struktur [[daun]] tutuwuhan paku diwangun ku jaringan épidermis, mesofil, jeung pembuluh angkut.<ref name="hiji"/>
8.434

éditan