Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

7 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
==Morfologi==
*StrokturStruktur Akar
Akar tutuwuhan paku ngabentuk serabut nu miboga kaliptra na tungtungna.<ref name="hiji"/> Jaringan akarna diwangun ku [[epidermisépidermis]], [[kortekskortéks]], jeung silinder pusat.<ref name="hiji"/>
*Struktur Batang
Sarupa jeung akarna, struktur batang tutuwuhan paku diwangun ogé tina epidermis, korteks, jeung silinder pusat.<ref name="hiji"/> Dina silinder pusat éta aya berkas pembuluh angkut, nyaéta silem jeung floem.<ref name="hiji"/> Berkas pembuluh ieu boga peran dina prosés fotosintésis jeung nyebarkeun hasil fotosintesis ka sakabéh bagian tutuwuhan.<ref name="hiji"/>
*Struktur daun
Struktur [[daun]] tutuwuhan paku diwangun ku jaringan épidermis, mesofil[[mésofil]], jeung pembuluh angkut.<ref name="hiji"/>
 
==Réproduksi==
8.434

éditan