Béda révisi "Euphorbiaceae"

95 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Euphorbiaceae''' nyaéta salah sahiji famili tutuwuhan nu aya dina kelompok utama Angiospermae (Tutuwuhan kembangan).<ref name="hiji">{{en}}[http://www.theplantlist.org/brow...)
 
[[Gambar:Euphormia abyssinica (Euphorbiaceae).JPG|thumb|Euphormia abyssinica (Euphorbiaceae)]]
'''Euphorbiaceae''' nyaéta salah sahiji famili tutuwuhan nu aya dina kelompok utama Angiospermae (Tutuwuhan kembangan).<ref name="hiji">{{en}}[http://www.theplantlist.org/browse/A/Euphorbiaceae/ Euphorbiaceae] (diakses 1 Pebruari 2016)</ref>
Euphorbiaceae nyaéta salah sahiji kulawarga gedé Tutuwuhan kembangan nu miboga 300 génus jeung kira-kira 7.500 spésiés.<ref name="dua">{{en}}[http://pubs.sciepub.com/plant/1/3/5/ Sciepub] (diakses 1 Pebruari 2016)</ref> Lolobana ieu tutuwuhan mangrupa hérba lemes, ngan sababaraha, utamana di daérah tropis mangrupa semak atawa tangkal.<ref name="dua"/> Sababaraha rasana ngeunah jeung nyarupaan kaktus.<ref name="dua"/>
1.246

éditan