Béda révisi "Jarum"

8 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[File:Naehnadel.jpg|thumb|Jarum kécos]]
'''Jarum''' nya éta parabot lembut (leutik pisan) tina [[beusi]] pikeun kupat-kaput. <ref name="hiji">{{id}}Kamus basa Sunda R.A. Danadibrata</ref> Wangunna panjang-leutik, tungtungna méncos. Panjangna kurang leuwih opat sénti (4cm).
 
==Rupa-rupa Jarum==
 
===Jarum Mesin Jait===
Najan sarua fungsina keur ngaput, jarum mesin jait mah liang keur ngasupkeun benangna aya deukeut méméncosna. Sedengkeun bagian tuntung mintulna leuwih gedé ti batan bagian méméncosna. Bagian anu mintul bakal dipasangkeun kana bagian mesin jait anu disebut [[sapatu]].
 
===Jarum Pentul===
8.434

éditan