Béda révisi "Stasion Lempuyangan"

2 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2168371)
Tidak ada ringkasan suntingan
== Karéta api ==
Karéta api anu eureun di stasion Lempuyangan diantarana:<ref name="KA"/>
* [[Karéta api Krakatau Éksprés]]: jurusan [[Stasion Kediri]] danjeung [[Stasion Merak]]
* [[Karéta api Sri Tanjung]]: jurusan [[Stasion Banyuwangi Baru]]
* [[Karéta api Bogowonto]]: jurusan [[Stasion Pasar Senén]]
3.703

éditan