Béda révisi "Euphorbiaceae"

205 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{Taxobox
[[Gambar:Euphormia abyssinica (Euphorbiaceae).JPG|thumb|Euphormia abyssinica (Euphorbiaceae)]]
| name = ''Kulawarga Euphorbiaceae''
[[Gambar:| image = Euphormia abyssinica (Euphorbiaceae).JPG|thumb|Euphormia abyssinica (Euphorbiaceae)]]
| image_width = 240px
| image_caption = (''Euphorbiaceae'')
| regnum = [[Plantae]]
| divisio = [[Magnoliophyta]]
| classis = [[Magnoliopsida]]
| ordo = [[Euphorbiales]]
| familia = [[Euphorbiaceae]]
}}
'''Euphorbiaceae''' nyaéta salah sahiji [[famili]] [[tutuwuhan]] nu aya dina kelompok utama [[Angiospermae]] ([[Tutuwuhan kembangan]]).<ref name="hiji">{{en}}[http://www.theplantlist.org/browse/A/Euphorbiaceae/ Euphorbiaceae] <small> (diakses 1 Pebruari 2016) </small></ref>
Euphorbiaceae nyaéta salah sahiji kulawarga gedé Tutuwuhan kembangan nu miboga [[300]] [[génus]] jeung kira-kira 7.500 spésiés.<ref name="dua">{{en}}[http://pubs.sciepub.com/plant/1/3/5/ Sciepub] <small>(diakses 1 Pebruari 2016)</small></ref> Lolobana ieu tutuwuhan mangrupa hérba lemes, ngan sababaraha, utamana di daérah [[tropis]] mangrupa semak atawa tangkal.<ref name="dua"/> Sababaraha rasana ngeunah jeung nyarupaan [[kaktus]].<ref name="dua"/>
1.246

éditan