Dena Setiawan

Geus aub 17 Séptémber 2011
taya kamandang éditan
 
Nepangkeun, Wasta sim kuring Dena Setiawan. Ceuk akteu mah, lahir téh di Cimahi, 18 November 1992. Alhamdulillaah, ari gedéna mah di Bogor. Baheula kungsi ngiluan pasanggiri Sundapedia dina taun 2011. Ayeuna mah badé ngadu nasib dina [[Wiki Sabanda]], susuganan meunang pangalaman anyar.
 
{{Pamilon Sundapedia 2011}}
{{Undakan Wiki Sabanda|1}}
{{clear}}
{{BéntangSU2011|<span style="font-size:1.5em; font-family:Harrington,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:Hendra.Prastiawan|Hendra]]<sup>&nbsp;[[File:Coat of Indonesia.png|15px|link=:su:User talk:Hendra.Prastiawan]][[User talk:Hendra.Prastiawan|sawala]]</sup></span> 19 Désémber 2011 19.12 (UTC)}}