Béda révisi "Adam Malik"

22 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
|honorific-prefix =
|name = H. Adam Malik Batubara
|image = Adam Malik 1970Batubara Official Portrait.jpg
|office = Wakil Présidén Indonésia
|order = 3
6

éditan