Béda révisi "Kanéron"

77 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Kaneron, kantong anu dijieun tina anyaman Hoe aya oge nu dijieun tina anyaman daun kalapa atawa daun kirai ngarana Salipi)
 
Kaneron,'''Kanéron''' nya éta [[kantong]] anu dijieun tina [[anyaman]] Hoe[[hoé]]. ayaAya ogeogé nuanu dijieun tina anyaman [[daun]] [[kalapa]] atawa daun kirai ngarana Salipi[[salipi]]
 
{{pondok}}
 
[[Kategori:Parabot]]
23.341

éditan