Béda révisi "Kempis"

64 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Kempis, wadah cai inum, baheulamah dijieun tina alumunium biasana dibabawa ku tentara)
 
'''Kempis,''' ya éta [[wadah]] [[cai inum]], baheulamahbaheula mah dijieun tina [[alumunium]], biasana dibabawa ku [[tentara]].
 
{{pondok}]
 
[[Kategori:Wadah]]
23.341

éditan