Béda révisi "AIDS"

8 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''AIDS''' (acquired immune deficiency syndrome) nyaéta hiji kaayaan nu disababkeun ku virus nu ngalemahkeun réspon imunitas awak;<ref name="hiji">Tim Penyusun Kamus PS. 2013...)
 
'''AIDS''' (acquired immune deficiency syndrome) nyaéta hiji kaayaan nu disababkeun ku [[virus]] nu ngalemahkeun réspon imunitas [[awak]];<ref name="hiji">Tim Penyusun Kamus PS. 2013. ''Kamus Pertanian Umum''. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939</ref> Kaayaan ieu ngaakibatkeun turuna daya tahan awak kana panyakit-saperti pneumonia-sahingga bisa nyababkeun maot.<ref name="hiji"/> Virus asup kana awak salaku akibat pamakéan jarum nu kacemar, atawa ngaliwatan hubungan seksual jeung jalma nu kainfeksi.<ref name="hiji"/>
 
==Referensi==
1.246

éditan