Béda révisi "Angin"

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
menghapus Kategori:Angin; menambahkan Kategori:Fisika menggunakan HotCat
(Nyieun kaca anyar '''Angin''' nyaéta aliran hawa dina luar bumi nu gerak ti daérah nu miboga témperatur handap ka daérah nu miboga témperatur luhur.<ref name="hiji">Tim Penyusun Kamus PS. 2...)
 
m (menghapus Kategori:Angin; menambahkan Kategori:Fisika menggunakan HotCat)
{{pondok}}
 
[[kategori:AnginFisika]]