Béda révisi "Aktris"

20 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Aktris''' nyaéta wanoja nu miboga peran salaku lakon dina drama panggung, radio, televisi, atawa film.<ref name="hiji">{{id}}[http://kbbi.web.id/aktris Aktris] (diakses 16...)
 
 
'''Aktris''' nyaéta [[wanoja]] nu miboga peran salaku lakon dina [[drama]] panggung, [[radio]], [[televisi]], atawa [[film]].<ref name="hiji">{{id}}[http://kbbi.web.id/aktris Aktris] (diakses 16 Mei 2016)</ref><ref name="dua">{{en}}[http://www.dictionary.com/browse/actress Actress] (diakses 16 Mei 2016)</ref> Utamana kanu profesional.<ref name="dua"/>
 
==Tempo ogé==
1.246

éditan