Béda révisi "Tepas"

84 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
{{HU/BoxContent
| content =
{{Portal:Keur_lumangsung/SéptémberMéi 20152016}}
{{Portal:Keur_lumangsung/Agustus 2015}}
{{Portal:Keur_lumangsung/Juli 2015}}
| line = [{{fullurl:Portal:Keur_lumangsung|action=edit}} édit]
}}