Béda révisi "Tepas"

80 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
</div></div>
{{HU/BoxContent
| content = [[File:COLLECTIE_TROPENMUSEUM_Olieverfschilderij_voorstellende_portret_van_de_Regent_van_Galoeh_Raden_Aria_Koesoema_di_Ninggrat_TMnr_A-5752.jpg|right|100px]]'''[[Wikipédia]]''' téh [[énsiklopédi]] nu disusun ''[[:en:Collaborative_writing|réréongan]]'' ku nu maracana. Kiwari geus aya '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel anu dijieun nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka 109 tina 293 proyek Wikipedia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu '''édit''' nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan '''''[[Wikipedia:Pituduh_(Wawanohan)|pangwanohna]]''''' atanapi '''''[[Wikipedia:Kursus kilat|tutorialna]]'''''. </div></center>
| line =
}}