Béda révisi "Tepas"

41 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
</div></div>
{{HU/BoxContent
| content = [[File:COLLECTIE_TROPENMUSEUM_Olieverfschilderij_voorstellende_portret_van_de_Regent_van_Galoeh_Raden_Aria_Koesoema_di_Ninggrat_TMnr_A-5752.jpg|right|100px]]'''[[Wikipédia]]''' téh [[énsiklopédi]] nu disusun ''[[:en:Collaborative_writing|réréongan]]'' ku nu maracana. Kiwari geus aya '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel anu dijieun nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka [https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias 109] tina 293 proyek Wikipedia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu '''édit''' nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan '''''[[Wikipedia:Pituduh_(Wawanohan)|pangwanohna]]''''' atanapi '''''[[Wikipedia:Kursus kilat|tutorialna]]'''''. </div></center>
| line =
}}