Béda révisi "Okinawa Prefecture"

13 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2), ea → éa (2) using AWB
m (Bot: Migrating 59 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q766445 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2), ea → éa (2) using AWB)
| Island = [[Okinawa Island|Okinawa]]
| TotalArea = 2,271.30
| AreaRank = 44<sup>th</sup>44th
| PCWater = 0.5
| PopDate = [[1 Oktober]], [[2000]]
| Population = 1,318,218
| PopRank = 32<sup>nd</sup>32nd
| Density = 580
| Districts = 5
}}
{{redirect|Okinawa}}
{{nihongo|'''Préféktur Okinawa'''|沖縄県|Okinawa-ken|extra=[[Okinawan language|Okinawan]]: ''Uchinā''}} nyaetanyaéta [[Prefectures of Japan|préféktur]] pangidulna di [[Jepang]], tur mangrupa saratus [[Ryukyu Islands|Kapuloan Ryukyu]] siga rante sapanjang 1,000 &nbsp;km, nu ngajajar ti kiduleun [[Kyūshū]] (pulo utama nomer opat di Jepang beulah kidul-kulon) nepi [[Taiwan]]. Ibukota Okinawa nyaetanyaéta, [[Naha, Okinawa|Naha]], aya di bageanbagéan kidul pulo panggedena tur panglobana populasina, [[Pulo Okinawa]], nu ampir tengah-tengah antara Kyūshū jeung Taiwan. [[Senkaku Islands|Kapuloan Senkaku]] nu kapisah ([[Chinese language|Basa Cina]]: Kapuloan Diaoyu) sacara adminitasi kaasup bageanbagéan Préféktur Okinawa dina mangsa kiwari.
 
 
{{Japan}}
[[Kategori:Jepang]]
{{pondok}}
 
[[Kategori:Jepang]]
18.254

éditan