Béda révisi "Timor"

9 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta (2) using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta (2) using AWB)
'''Timor''' nyaetanyaéta salahsahiji pulo nu aya di indonesia bagian tenggara. Timor kabagi jadi dua bagian, nyaetanyaéta timor kulon, sareng [[timor wetan]] nu ilahar ogeogé disebat [[timor leste]]. Timor kulon kaasup ka bagin Negara Repulik Indonesia, sementara Timor bagian wetan kaasup wilayah [[timor leste]].
 
== Timor Leste ==
mangga nuluykeun ka [[Timor Leste]]
 
[[kategoriKategori:provinsiProvinsi]]
[[kategoriKategori:nagaraNagara]]
18.254

éditan