Béda révisi "Pulo Man"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta using AWB)
}}
 
'''Pulo Man''' ({{lang-en|'''Isle of Man'''}}, {{lang-gv|Ellan Vannin}}<ref>''Ellan'' mangrupakeun basa Man ti ''pulo''; ''Vannin'' kasus génitif ti ''Mannin'', jeung boga harti (basa Inggris) ''of Mann''.</ref>, atawa ukur '''Mann''' ({{lang-gv|Mannin}}), mangrupakeu hiji [[Depéndensi makuta|Depéndensi Makuta Britania]], aya di [[Laut Irlandia]] antara pulo [[Britania]] jeung [[Irlandia]]. [[Pupuhu nagara]] nya étanyaéta [[Elizabeth II|Ratu Elizabeth II]], nu mibanda gelar ''[[Lord of Mann]]''. ''Lord of Mann'' diwakilkeun ku hiji [[Gubernur Létnan Pulo Man|Gubernur Létnan]]. Pulo ieu sanés bagian ti [[Britania Raya]], tapi hubungan asing jeung patahananna aya dina tanggung jawab pamaréntah Brtiania Raya.
 
== Réferénsi ==
{{éropa|state=show}}<br />
{{Dependensi Britania|state=show}}
 
{{nagara-geo-stub|Britania Raya}}
 
[[Kategori:Pulo Man| ]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Britania Raya}}
18.254

éditan