Kagoshima Prefecture: Béda antarrépisi

20 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2) using AWB
m (Bot: Migrating 57 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q15701 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2) using AWB)
 
| Island = [[Kyūshū]]
| TotalArea = 9,132.42
| AreaRank = 10<sup>th</sup>10th
| PCWater = 0.2
| PopDate = [[2000]]
| Population = 1,786,214
| PopRank = 24<sup>th</sup>24th
| Density = 196
| Districts = 11
| Governor = [[Yuichiro Ito]]
}}
{{nihongo|'''Préféktur Kagoshima'''|鹿児島県|Kagoshima-ken}} nyaetanyaéta salah sahiji [[Prefectures of Japan|préféktur]] di [[Jepang]] aya di [[island|Pulo]] [[Kyūshū]]. Ibukotana nyaetanyaéta Kota [[Kagoshima, Kagoshima|Kagoshima]].
 
{{Japan}}
20.027

éditan