Béda révisi "Sendal jepit"

22 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Mssetiadi mindahkeun kaca Sendal jepit ka Sendal capit
(Mssetiadi mindahkeun kaca Sendal jepit ka Sendal capit)
 
(taya bédana)
23.341

éditan