Béda révisi "Obrolan:Ranjang"

124 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Rajang atanapi ranjang ieu teh? --~~~~
(Nyieun kaca anyar Rajang atanapi ranjang ieu teh? --~~~~)
(taya bédana)
23.341

éditan