Béda révisi "Rampadan"

6 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar 200px|thumb|right|Cai dina rampadan Rampadan nyaéta wadah paranti mawa susuguh anu dijieuna tina kuningan, kai,...)
 
m
[[File:Hier_sitzt_Orientalist_in_Jerusalem,immer.JPG|200px|thumb|right|Cai dina rampadan]]
'''Rampadan''' nyaéta wadah paranti mawa susuguh anu dijieuna tina [[kuningan]], [[kai]], [[plastik]], [[melamin]], [[awi]], jeung sajabana wanguna rupa-rupa aya anu buleud, pasagi aya oge anu diréka-réka, rampadan mibanda panyepengan kenca jeung katuhu sangkan gampang mawana <ref>[http://kbbi.web.id/nampan Rampadan]</ref> <ref>[http://sasieureun-sabeunyeureun-pikeun-sunda.blogspot.co.id/2012/07/istilah-pakaksparabot.html Rampadan téh nyaéta]</ref>, cai jeung lalawuh anu baris disuguhkeun atawa dibawa, diteundeun luhureun rampadan tuluy ceuli rampadan dicepengan kénca jeung katuhu sangkan saimbang <ref>[https://books.google.co.id/books?id=vRv8AwAAQBAJ&pg=PA11&lpg=PA11&dq=nampan&source=bl&ots=UpyJpvhkLu&sig=aPfSLD7vZ_-zOc50GP6WC9adBhs&hl=id&sa=X&ved=0ahUKEwitpdq5-snNAhUeSI8KHfgtCdo4ChDoAQhIMAU#v=onepage&q=nampan&f=false Rampadan paranti mawa lalawuh]</ref>
 
==Tutumbu kaluar==
23.341

éditan