Béda révisi "Obrolan:Ranjang"

147 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ilham.nurwansah mindahkeun kaca Obrolan:Rajang ka Obrolan:Ranjang: salah tulis)
 
Rajang atanapi ranjang ieu teh? --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] ([[Obrolan pamaké:Mssetiadi|sawala]]) 29 Juni 2016 02.26 (UTC)
:Rupina mah masih sasih saum kang {{gero|Mssetiadi}}, hehe--[[Pamaké:Uchup19|'''<font face="Comic Sans MS" color="#">Yusup_Ramdani</font>''']]&nbsp;[[Obrolan_pamaké:Uchup19|<font color="#">✉</font>]] 29 Juni 2016 15.23 (UTC)
::HagTeu siah,kénging hampurawaka lurraranjangan hehehe ... ngotrét janari bari lulungu, pangmupuskeun waé ké digenténan deui ... ''Nuhun pisan''nya :) --[[Pamaké:DinototosugiartoMssetiadi|DinototosugiartoTedi]] ([[Obrolan pamaké:DinototosugiartoMssetiadi|sawala]]) 3018 JuniJuli 2016 0501.0429 (UTC) "'''''bari gagaro teu ateul.. ''''"
23.341

éditan