Béda révisi "Mimi Rasinah"

15 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Mssetiadi mindahkeun kaca Mimi Rasinah – Maéstro Tari Topéng ka Mimi Rasinah)
m
'''''[[:id:Mimi_Rasinah|Mimi Rasinah]]''''' nyaéta saurang Penaripenari Topeng[[topéng]] [[Indramayu]] kahot. Komo, ngaranna ogé geus asup kana kategori maéstro. Ieu wanoja geus némbongkeun dedikasidédikasi anu sakitu luhurna kana kasenian tradisional khususnahususna Taritari Topengtopéng ti Indramayu.
 
Anjeuna lain ngan saukur nari ku topéng anu sok gunta-ganti dina rarayna, namung anjeuna ogé nyebarkeun inspirasi ka batur pikeun mitresna tur ngamumulé Tari Topeng Indramayu.
23.341

éditan