Béda révisi "Masjid Saint Petersburg"

Image
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q281900 (translate me))
(Image)
[[Image:SaintMosque Petersburg MosqueSPB.jpg|thumb|300px|Masigit Saint Petersburg]]
'''Masjid Saint Petersburg''' ({{lang-ru|Санкт-Петербу́ргская мече́ть}}), nalika munggaran dibukana taun [[1913]], harita mah mangrupakeun [[masjid]] panggedena di [[Eropa]], [[munara]]na wae luhurna 48 meter sarta [[momolo]]na 39 meter. Masjid ieu aya di puseur karamean [[St Petersburg]], sahingga momolo biruna bisa katempo kalayan sampurna ti Walungan Trinitas nu ngaliwatan [[Neva]]. Masjid ieu bisa nampung lima rebu urang [[jamaah]].
 
1

éditan