Béda révisi "Kimia organologam"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB
m (Bot: Migrating 31 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q237200 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB)
 
'''Kimia organologam''' ngarupakeunmangrupa ulikan [[sanyawa kimia]] nu ngandung [[beungkeut kimia|beungkeut]] antara [[karbon]] jeung [[logam]].
 
Istilah "logam" dina jihat ieu dihartikeun sacara husus sarta bisa ngawengku unsur kayaning [[silikon]] atawa [[boron]], nu lain logam kawas beusi tapi dianggap [[métaloid]]. Kimia organologam ngagabungkeun aspék-aspék [[kimia anorganik]] jeung [[kimia organik]].
*''[[electron counting]]''
*[[Réagen Grignard]]
 
 
{{pondok}}
{{CabangKimia}}
 
[[CategoryKategori:Kimia]]
[[CategoryKategori:Élmu alam]]
[[categoryKategori:Disiplin akademik]]