Béda révisi "Bentley"

4 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB
m (Bot: Migrating 42 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q27224 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB)
}}
 
'''Bentley Motors Limited''' mangrupakeunmangrupa panyieun [[mobil]] méwah jeung mobil sports gedé nu basisna di [[Britania]]. Bentley Motors diwangun di [[Inggris]] dina [[18 Januari]] [[1919]] ku [[Walter Owen Bentley]] ([[1888]]-[[1971]]), dikenal kalawan W.O. Bentley atanapi ukur "W.O."
 
Pausahaan ieu aya di Cricklewood, kaléreun [[London]], jeung kawanoh kalawan kameunangan opat kali tumurut dina [[Balap mobil 24 jam Le Mans]] (''24 heures du Mans'') ti [[1927]]-[[1930]]. Déprési Ageung ngancurkeun paméntaan pikeun mobil mahal pausahaan ieu, jeung dijual ka [[Rolls-Royce]] dina [[1931]].
18.254

éditan