1909: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎Nu pupus: Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa using AWB
m (Bot: Migrating 159 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2057 (translate me))
m (→‎Nu pupus: Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa using AWB)
== Nu pupus ==
 
* [[26 Oktober]] - [[Itō Hirobumi|Hirobumi Itō]], Perdana Mentri Jepang, Residen-Jendral KoreaKoréa sacara de facto (babar [[1841]])
 
== Poé peré ==
20.027

éditan