Béda révisi "Mitsumasa Yonai"

39 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB
m (Bot: Migrating 16 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q715231 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
|}}
{{Japanese name|Yonai}}
'''{{nihongo|Mitsumasa Yonai|米内光政|Yonai Mitsumasa}}''' ([[2 Maret]] [[1880]] - [[20 April]] [[1948]]) nyaetanyaéta salah saurang [[admiral|laksamana]] di [[Imperial Japanese Navy|Angkatan Laut Jepang]], jeung [[politician|pulitikus]]. Jadi [[Perdana Mentri Jepang]] ka-37 ti [[16 Januari]] [[1940]] dugi ka [[22 Juli]] [[1940]].
 
== Catetan ==
{{Reflist}}
<div class="references-small">
<references/>
</div>
 
==Rujukan==
[[Kategori:Nu babar taun 1880]]
[[Kategori:Nu pupus taun 1948]]
[[CategoryKategori:Laksamana Angkatan Laut Kakaisaran Jepang]]
[[CategoryKategori:Personil militér Jepang dina Perang Dunya II]]
[[CategoryKategori:Urang Préféktur Iwate]]
[[Kategori:Perdana Mentri Jepang]]
20.027

éditan