Buka ménu utama

Parobahan

5 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
←Ngabolaykeun révisi 475438 ku 124.153.33.20 (Obrolan)
'''Ucing-ucingan''' nyaéta kaulinan néangan batur nu nyumput upama saurang jadi ''ucing''. Biasana ''ucing'' ngitung heula méré waktu batur nyumput saacan kudu néangan kabéhanana. Aya rupa-rupa aturan.
 
Kaulinan ieu :''petak umpet'') kawentar di mamana, hususna di Indonesia. Nu maen pangsautikna 2 budak tapi tangtu leuwih loba leuwih rame. Salah saurang budak kapeto jadi jaga ku cara hompimpah jeung atawa [[suten]].<ref>Paguneman Komunitas Urang Sunda di Internét di milis urangsunda@yahoogroups.com. Dideskripsikeun ku Yudi</ref>
7.128

éditan