Béda révisi "Novel"

130 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
== Referensi ==
{{reflist}}
blaaaaaaa blaaaa blaaaaa
 
Novel nyaeta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaeta novelis.
mawar itu putih
 
darah itu merah
Dan Aku hebat
[[Kategori:Sastra]]
[[Kategori:Prosa]]
4

éditan