Béda révisi "Novel"

32 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
Novel nyaeta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaeta novelis.
 
==Unsur==
{{unsurlist}}
 
Tema
 
== Referensi ==
4

éditan