Béda révisi "Auckland Grammar School"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB)
 
[[File:Auckland Boy's Grammar School.jpg|right|thumb|320px|Auckland Grammar School]]
'''Auckland Grammar School''' ngarupakeunmangrupa sakola sekundér husus keur budak, perenahna di [[Auckland]], [[Selandia Anyar]]. Pangajaran ti Taun 9 ka Taun 13 <ref name="2011rolldecile">{{cite web |url= http://www.educationcounts.govt.nz/directories/list-of-nz-schools |title= New Zealand Schools – Education Counts |publisher= New Zealand Ministry of Education|accessdate=9 September 2011}}</ref>. Mangrupa salah sahiji sakola pangbadagna di [[Selandia Anyar]]. Sakola ieu dijieun dina taun 1868 ku [[:en:George Grey|Gubernur George Grey]] <ref name="agsenrol">{{cite web
| url = http://www.ags.school.nz/academic/enrolment.html
| title = Enrolment
==Rujukan==
{{reflist}}
 
 
[[Kategori:Selandia Anyar]]