Rusia: Béda antarrépisi

3 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa, Kusabab → ku sabab using AWB
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa, Kusabab → ku sabab using AWB)
|footnotes =<sup>1</sup> Réngking dumasar data IMF April 2006
}}
'''Féderasi Rusia''' ([[Basa Rusia]]: Росси́йская Федера́ция, [[Alih aksara]]: ''Rossiyskaya Federatsiya''){{Audio|Ru-Rossiyskaya Federatsiya Rossiya.ogg|kupingkeun}}, atawa '''Rusia''' (Basa Rusia: Росси́я, alih aksara: ''Rossiya''), nyaéta hiji nagara anu ngampar ti [[Éropa]] nepi ka [[Asia]]. Kusababku sabab wilayahna nu lega, kira-kira 17.075.400 km&sup2nbsp;km², Rusia téh ngarupakeunmangrupa salah sahiji nagara panggedéna. Wilayahna kurang leuwih dua kali wilayah [[Républik Rahayat Tiongkok]] (Tiongkok; RRC), [[Kanada]] atawa [[Amérika Sarikat]].
 
 
== Tumbu kaluar ==