Béda révisi "Selandia Anyar"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB
m
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB)
}}
 
'''Selandia Baru''' (''New Zealand; Aotearoa'') ngarupakeunmangrupa salah sahiji nagara di [[Samudra Pasifik]].
 
== Tumbu kaluar ==