Béda révisi "Timor"

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsahiji → salah sahiji using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta (2) using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsahiji → salah sahiji using AWB)
'''Timor''' nyaéta salahsahijisalah sahiji pulo nu aya di indonesia bagian tenggara. Timor kabagi jadi dua bagian, nyaéta timor kulon, sareng [[timor wetan]] nu ilahar ogé disebat [[timor leste]]. Timor kulon kaasup ka bagin Negara Repulik Indonesia, sementara Timor bagian wetan kaasup wilayah [[timor leste]].
 
== Timor Leste ==