Préféktur Hiroshima: Béda antarrépisi

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2) using AWB
m (Bot: Migrating 57 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q617375 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2) using AWB)
 
| Island = [[Honshū]]
| TotalArea = 8,476.95
| AreaRank = 11<sup>th</sup>11th
| PCWater = 0.3
| PopDate = [[1 Oktober]] [[2000]]
| Population = 2,878,915
| PopRank = 12<sup>th</sup>12th
| Density = 340
| Districts = 5
}}
 
{{nihongo|'''Préféktur Hiroshima'''|広島県|Hiroshima-ken}} nyaetanyaéta salah sahiji [[Prefectures of Japan|préféktur]] di [[Jepang]] ayana di [[Wewengkon Chūgoku]] di [[island|Pulo]] [[Honshū]]. Ibukotana nyaetanyaéta Kota [[Hiroshima]].
 
{{Japan}}